施耐德c9系列跟a9系列哪个好(重磅施耐德发布全新一代Acti9)

2023-05-26爱生活1532喜欢

施耐德c9系列跟a9系列哪个好(重磅施耐德发布全新一代Acti9)(1)

施耐德c9系列跟a9系列哪个好(重磅施耐德发布全新一代Acti9)(2)

施耐德c9系列跟a9系列哪个好(重磅施耐德发布全新一代Acti9)(3)

Acti9 Active将断路器、RCD和AFDD组合在一个紧凑的单元中,内置通信功能支持高级监控和主动报警,以进一步提高安全性

在具有关键设施的建筑物中,最佳的可靠性和保护正变得越来越重要,现在施耐德电气正在为提高安全性(同时使其处于活动状态)的难易程度树立了新标准

施耐德c9系列跟a9系列哪个好(重磅施耐德发布全新一代Acti9)(4)

施耐德电气产品经理Thomas Kvist表示:“当电气装置的安全对于保护人员、建筑物和其他资产至关重要时,主动安全应成为新标准,这就是我们开发Acti9 Active的原因。”

Acti9 Active是Acti9产品系列中的一款全新设备,既先进又紧凑。该设备将断路器(MCB)、剩余电流断路器(RCD/HPFI)和故障电弧检测装置(AFDD)集成在一个装置中,该装置仅36毫米宽,可处理高达 16 安培的额定电流

防止火灾

新设备使设计安装更加容易,而且更便宜,其中还内置了防止电弧的保护,这些电弧可能由于电缆损坏而引起火灾

Thomas Kvist表示:“有了Acti9 Active,以故障电弧检测的形式提供的额外保护不再是顾问、建筑商、面板制造商和项目经理需要考虑的一个可能的额外选项;现在专家已经可以选择一种三合一的解决方案,既可以作为断路器,也可以作为剩余电流断路器和故障电弧检测装置,”Acti9 Active的三个最明显的优势:

更少的电路板空间需求更快的装配时间更低的成本

关注气候和环境

Acti9 Active的另一个优势是对减少气候和环境影响的高度关注,该产品标有施耐德电气公司的绿色高级环保标签,除其他外,它保证其在整个生命周期内按照严格的环境要求和低碳足迹制造 ,例如,与以前的产品相比,紧凑型三合一产品在资源消耗和能源效率方面节省了约50%

从资产到主动

Acti9 Active还具有内置通信功能,这使得将安装的安全性进一步提高成为可能,Thomas Kvist表示:“通过利用Zigbee无线通信功能,并通过Panel Server将Acti9 Active与我们的EcoStruxure Power Monitoring Expert连接,安全性不仅变得容易,而且变得主动,例如,当装置中的负载超过特定水平时,系统可能会发送警报,并且在负载增加时存在电力中断的风险,这在医院和所有有关键设施的地方都是显而易见的”

关于施耐德电气

施耐德电气的目标是让每个人都能最大限度地利用我们的能源和资源,这样我们就能把发展和可持续性联系起来。我们称之为“Life Is On”。我们的使命是成为您的数字合作伙伴,实现可持续发展和效率。我们推动数字化转型,为建筑物、数据中心、基础设施、家庭和工业企业提供完全集成的数字化管理工具和管理解决方案。我们通过整合我们领先的流程和能源技术、物联网产品、控制器、软件和服务,实现了这一目标。我们是全球最具本土特色的公司。我们提倡开放的伙伴关系标准和生态系统,并对我们的价值观充满热情:有意义、包容和赋权。

Acti9 Active kombinerer automatsikring, fejlstrømsafbryder og gnistdetektor i én, kompakt enhed. Indbygget kommunikation gør det muligt at få avanceret overvågning og proaktive alarmer til at øge sikkerheden yderligere.

Optimal driftssikkerhed og beskyttelse bliver stadig mere vigtigt i bygninger med kritiske installationer, og nu sætter Schneider Electric en ny standard for, hvor nemt det er at øge sikkerheden - og samtidig gøre den aktiv sikkerhed.

"Aktiv sikkerhed bør være den nye standard alle steder, hvor sikkerheden i elinstallationerne er afgørende for at beskytte mennesker, bygninger og andre aktiver. Derfor har vi udviklet Acti9 Active," siger Thomas Kvist, produktchef i Schneider Electric og ansvarlig for det omfattende sortiment af Acti9 tavlemateriel.

Acti9 Active er en helt ny enhed i Acti9 produktprogrammet, der er lige så avanceret som den er kompakt. Enheden kombinerer automatsikring (MCB), fejlstrømsafbryder (RCD/HPFI) og gnistdetektor (AFDD) i én og samme enhed, der kun er 36 millimeter bred og kan håndtere mærkestrømme på op til 16 ampere.

Beskytter mod brand

Den nye enhed gør det markant nemmere - og ikke mindst billigere - at designe installationer, hvor også beskyttelse mod lysbuer, der kan opstå som følge af beskadigede kabler og forårsage brand, er bygget ind i installationen.

"Med Acti9 Active er den ekstra beskyttelse i form af en gnistdetektor nu ikke længere noget, som rådgivere, bygherrer, tavlebyggere og projektansvarlige behøver overveje som et muligt, ekstra tilvalg. Nu kan fagmanden allerede i projektfasen vælge en 3-i-1 løsning, der både fungerer som automatsikring, fejlstrømsafbryder og gnistdetektor," siger Thomas Kvist og nævner de tre mest åbenlyse fordele ved Acti9 Active:

Mindre behov for plads i tavlen

Hurtigere monteringstid

Lavere omkostninger

Fokus på klima og miljø

En yderligere fordel ved Acti9 Active er et skarpt fokus på begrænsning af klima og miljøbelastning, Produktet er mærket med Schneider Electrics’s miljømærke Green Premium, der bl.a. garanterer, at det er fremstillet efter strenge miljøkrav og et lavt CO2-aftryk i hele dets levetid – fx sparer det kompakte 3-i-1-produkt ca. 50% på både ressourceforbrug og energieffektivitet sammenlignet med tidligere produkter.

Fra aktiv til proaktiv

Acti9 Active har desuden indbygget kommunikation, som gør det muligt at løfte installationens sikkerhed yderligere et niveau op. Thomas Kvist forklarer:

"Ved at udnytte mulighedenfor for trådløs Zigbee kommunikation og koble Acti9 Active sammen med vores EcoStruxure Power Monitoring Expert via Panel Server, bliver sikkerheden ikke bare aktiv, men proaktiv. For eksempel kan systemet sende advarsler, når belastningen i installationen overstiger et vist niveau, og der er risiko for afbrydelser i tilfælde af yderligere belastning. Det er oplagt på fx sygehuse og i det hele taget alle steder med kritiske installationer," siger Thomas Kvist.

Acti9 Active er tilgængelig hos grossisterne nu.

Om Schneider Electric

Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On. Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet. Vi driver den digitale transformation og muliggør de fuldt integrerede digitale ledelsesværktøjer og administrationsløsninger til bygninger, datacentre, infrastruktur, private hjem og industrivirksomheder. Dette gør vi muligt ved at integrere vores førende proces- og energiteknologier, ”end-point to cloud” IoT produkter, styringsenheder, software og services. Vi er de mest lokale af de globale virksomheder. Vi er fortalere for standarder og økosystemer af partnerskaber, der er åbne, og som også brænder for vores værdier: Meningsfuldt, inkluderende og styrkende.

,
相关文章
美国电影暗夜雄狮影评(悬疑背后的人生拷问)

美国电影暗夜雄狮影评(悬疑背后的人生拷问)

《源代码》,一部美国商业片,充满悬疑、惊险, 《源代码》,又不啻一部商业片,洋溢着人文关怀,“我是谁”“ 谁决定了我”“哪个世界是真实的”的追问又指向了哲学的终极拷问。 让我们再现一下剧情: 美国空军上尉**猛然意识到

05-261671喜欢
洛克王国恶魔狼介绍(恶狼简介)

洛克王国恶魔狼介绍(恶狼简介)

洛克王国恶魔狼介绍: 戴着墨镜的呆头狼,尖尖的大耳朵,跑的非常快 ,下面我们就来说一说关于洛克王国恶魔狼介绍?我们一起去了解并探讨一下这个问题吧!洛克王国恶魔狼介绍洛克王国恶魔狼介绍: 戴着墨镜的呆头狼,尖尖的大耳朵,跑

05-26382喜欢
梅艳芳去世10周年纪念演唱会(细数梅艳芳生前多场演唱会舞台风采)

梅艳芳去世10周年纪念演唱会(细数梅艳芳生前多场演唱会舞台风采)

梅艳芳是全球华人女歌手中演唱会场次的最高纪录保持者,共计292场(含香港红磡体育馆个人演唱会147场)。是第一位获得中国国家级音乐艺术成就荣誉的香港歌手。35岁获得香港乐坛最高荣誉“金针奖”,是香港乐坛最年轻的终身成就奖

05-261132喜欢
借不到的三寸日光是什么歌歌词是什么意思(借不到的三寸日光)

借不到的三寸日光是什么歌歌词是什么意思(借不到的三寸日光)

1.不再看天上太阳透过云彩的光,不再找 约定了的天堂,不再叹你说过的人间世事无常,借不到的三寸日光——严艺丹《三寸天堂》(吴奇隆、刘诗诗主演电视剧《步步惊心》主题曲,词曲严艺丹),现在小编就来说说关于借不到的三寸日光是什

05-261335喜欢
乔治克鲁尼作品一览表(推荐20部乔治克鲁尼经典电影)

乔治克鲁尼作品一览表(推荐20部乔治克鲁尼经典电影)

1:在云端 豆瓣评分7.9《在云端》是2009年派拉蒙影业公司出品的一部爱情、剧情电影,由贾森·雷特曼执导,乔治·克鲁尼、维拉·法梅加、安娜·肯德里克、杰森·贝特曼和艾米·莫顿等联袂出演。电影讲述乔治·克鲁尼饰演的是一名

05-26442喜欢
十大值得看的网游小说(五十部巅峰网游小说)

十大值得看的网游小说(五十部巅峰网游小说)

本文整理推荐五十部巅峰网游小说,网游小说里面所描写的那种虚拟网游往往让人非常羡慕,幻想着有一天自己也能玩玩那种虚拟网游网游小说越来越受到大家的欢迎,喜欢阅读网游小说的读者也越来越多,网游小说故事里的悲欢离合而欢笑哭泣一切

05-261648喜欢
猜你感兴趣
小孩爱撒谎不尊重长辈怎么应对

小孩爱撒谎不尊重长辈怎么应对

1. 与孩子坦诚交流:应该以开放和理性的心态和孩子开诚布公的谈话,告诉他撒谎和不尊重长辈的行为会有什么后果。2. 给孩子树立榜样:给孩子树立好的榜样,让孩子看到尊重长辈和说实话的好处,如何使用谈话技巧,以及如何诚实地表

05-15486喜欢
白萝卜水培方法如下 白萝卜水培方法

白萝卜水培方法如下 白萝卜水培方法

1、白萝卜原产于温带,为半耐寒性作物。北方地区一般用温室栽培(日光温室也可),冬季要有加温设备,夏季需用遮阳网降温。南方地区可用大棚栽培,夏季棚外加遮阳网。立体栽培萝卜苗需架设铁制苗盘架,铁架规格一般长150厘米,宽6

05-15758喜欢
怎么培养活泼性格

怎么培养活泼性格

1. 培养自信心:活泼的人通常具有自信心,他们愿意尝试新事物,不惧失败。要培养自信,可以多参与活动,多接受挑战,多锻炼身体。2. 多交朋友:活泼的人通常有很多朋友,他们喜欢与人交流,喜欢发挥自己的个性。多交朋友可以培养

05-16646喜欢
朱顶红能在室内养吗 朱顶红适合室内养殖吗

朱顶红能在室内养吗 朱顶红适合室内养殖吗

1、朱顶红不能在室内养,虽然它的观赏性很高,但它是有毒的,特别是有小孩子的家庭,更要注意不要碰触它的汁液,也不要误食,所以还是不要养在室内的好。2、朱顶红含有轻微的毒性,它的毒性主要存在于球茎,若是皮肤触碰到汁液就会导

05-17741喜欢
白衬衣的污渍怎么去除

白衬衣的污渍怎么去除

以下是一些去除白衬衣污渍的方法:1. 洗涤剂:使用洗衣液或洗衣粉清洗衬衣,可以有效清除污渍。将衬衣浸泡在水中,加入适量的洗涤剂,搅拌一段时间后,洗净即可。2. 柠檬汁:将柠檬汁直接涂于污渍处,放置一段时间后再清洗,可以

05-18273喜欢
白帆布鞋上有黄渍怎么去除

白帆布鞋上有黄渍怎么去除

有几种方法可以去除白帆布鞋上的黄渍:1. 使用醋和小苏打:将1勺小苏打和1勺白醋混合成糊状,然后用牙刷蘸上混合物,在黄渍处轻轻刷洗,然后用清水冲洗。2. 使用橙汁:将橙汁倒在黄渍处,然后用牙刷轻轻刷洗,最后用清水冲洗干

05-1897喜欢